För att ändra språk på mapparna som vissas i Outlook surfar ni in på https://ex06.isvgate.com/owa och logar in med er e-post adress samt lösenord.

Logga in Hosted Exchange

Klicka därefter på "kugghjulet" längst upp till höger och sedan på alternativ.

Alternativ Hosted Exchange

Klicka på Allmänt och sedan region och tidszon längst till vänster.
I nästa ruta väljer ni vilket språk ni vill ha på mapparna och markerar rutan ”Byt namn på standardmapparna så att deras namn matchar det angivna språket” klicka sedan på spara.
Nästa gång ni startar Outlook kommer språket på mapparna ha ändrats.

Ändra språk Hosted Exchange