För att sätta ett auto svar på en användare i er organisation loggar ni in på kontrollpanelen https://control.isvgate.com/ och klickar därefter på "mailboxes. och Sedan på användaren som ni vill sätta auto svaret på.

Klicka sedan på "Automatic replies" och sen på "Send automatic replies"

Här kan ni välja om auto svaret vara skall vara under en viss period. Samt om det skall vara olika meddelanden för externa användare gentemot interna. Klicka Sedan på "save changes"