Du kan välja att ge personer inom din organisation rättigheter till hela ditt e-post konto eller till bara din kalender eller dina kontakter.

För att ge en person inom din organisation rättigheter till ditt e-post konto loggar du in på kontrollpanelen https://control.isvgate.com/ och klickar på "mailboxes" och sedan användaren som ska ge andra personer rättigheter till deras konto.

Klicka sedan på "permissions". Sen väljer ni vilka rättigheter ni vill tex "full access" vilket ger användaren full rättigheter till ditt e-post konto genom att klicka på "Add"

I nästa ruta marker ni den användaren som ni vill ge rättigheterna till och klicka på "Add acount" och sedan "Save changes".

Följ sedan denna guide för att ansluta er till det delade e-post kontot.

https://helpdesk.gns.se/en/support/solutions/articles/77000237540-hur-ansluter-jag-mig-till-ett-delat-exchange-konto-