Gå till Inställningar på din iPhone eller iPad > bläddra ned och tryck på Konton och lösenord > Lägg till konto.

Obs!: Om du använder iOS 10 går du till E-post > Konton > Lägg till konto.

Välj Exchange.

Ange din Microsoft 365 e-postadress och en beskrivning av ditt konto. Tryck på Nästa.

Tryck på Logga in.

Ange det lösenord som är kopplat till ditt e-postkonto. Tryck på Logga in eller Nästa.

Appen E-post kan begära vissa behörigheter. Tryck på Acceptera.

Välj de tjänster du vill synkronisera med iOS-enheten och tryck på Spara. Nu är du klar!