För att din lokala skrivare ska synas på behöver du redigera den fil som du använder för att ansluta dig till fjärrskrivbordet.

Höger klicka på RDP filen och välj redigera. Klicka sedan på fliken lokala resurser och kryssa i skrivare. Klicka sedan på anslut.

Om du varit inloggad i fjärrskrivbordet behöver du logga ut från det och ansluta dig igen. Det räcker inte med att bara stänga ner fönstret utan du måste logga ut.