För att byta lösenordet på ert konto öppnar ni en webbläsare och går in på https://cas.isvgate.com/owa
Där loggar ni in med er e-post adress och ert lösenord.

Hosted Exchange Change password

Därefter klickar ni på kugghjulet längs upp till vänster i er webbläsare och sedan på alternativ.
Klicka på allmänt sedan på mitt konto och sedan på byt lösenord längst ner till höger.

Password Change, Hosted Exchange 2016

Klicka på allmänt sedan på mitt konto och sedan på byt lösenord längst ner till höger.

OWA, Outlook Webb App/Access

I den nya rutan anger ni ert gamla lösenord samt det nya två gånger. Klicka därefter på spara.

Hosted Exchange OWA