Denna guide består utav 3 olika steg
1) Exportera alla objekt
2) Installera ert Hosted Exchange konto
3) Importera objekt

Exportera
Klicka på arkiv längst upp till vänster

Klicka på "öppna och exportera" och sedan på "importera och exportera"

Klicka på exportera till en fil och sedan på nästa

Klicka på Outlook-datafil (.pst) och sedan på nästa

Klicka på den första mappen högst upp i trädstrukturen, "inkludera undermappar" och sedan på nästa.

Välj vart filen ska sparas genom att klicka på bläddra och sedan på slutför

Välj ett lösenord om ni vill lösenordsskydda PST filen och klicka på ok

Installera ert Hosted Exchange konto

Tryck på startmenyn och skriv e-post i sök rutan och klicka på e-post ikonen.

Klicka på ”visa profiler”

Klicka på ”lägg till”

Namnge den nya profilen t.ex. ”Exchange” och klicka på ”ok”

Skriv in ert förnamn, efternamn, e-post adress samt lösenord två gånger och klicka på ”nästa”

Klicka på kryss rutan bredvid ”Fråga mig inte om den här webbplatsen igen” och sedan på ”Tillåt”

Fyll i ert lösenord igen och klicka på ”OK”

Klicka på ”slutför”

Klicka i rutan ”Använd alltid denna profil” och välj den nya profilen ni skapat i rullgardinen och klicka sedan på ”OK”.
Starta därefter Outlook.

Importera
Klicka på arkiv längst upp till vänster

Klicka på "öppna och exportera" och sedan på "importera och exportera"

Klicka på "importera från ett annat program eller en fil" och klicka på nästa

Klicka på "Outlook-datafil (.pst) och på nästa

Blädra efter PST filen genom att klicka på bläddra och sedan på nästa

Markera mappen högst upp i strukturen "Outlook-datafil" sedan på "inkludera undermappar" och sedan på slutför